Jarritos Benelux

0
0
Subtotal:  0,00

No products in the cart.

No products in the cart.

Ouassima Tajmout

Op 20 december ‘21 heeft Jarritos Benelux in samenwerking met Ouassima een Boss headphones twv €300 weggegeven. Deze headphones waren een speciale Jarritos editie.

Ouassima Tajmout brak door via radiozender FunX, waar ze na een tijdje radio maken al snel voor de camera stapte. Online is zij nu één van Nederlands bekendste presentatoren. Ze interviewde voor FunX de grootste (inter)nationale sterren zoals Cardi B, French Montana en J. Balvin. Grote kans dat je haar stem wel eens gehoord hebt, want op Spotify nam Ouassima vele voice-overs voor haar rekening. “Ik hoor mezelf soms voorbijkomen als ik in de sportschool zit, dat is heel grappig.” Buiten de muziekwereld komt Ouassima’s persoonlijke passie nog meer tot leven. Ze voetbalde tot haar 21e op landelijk niveau, maar moest door een blessure het veld verlaten, maar de vechtersmentaliteit van een topsporter zit diep in haar roots gebakken en tekent haar carrierepad tot nu toe. Zo presenteert ze meerdere kickbox-evenementen en programma’s, interviewde ze Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik, Murthel Groenhart en vele andere bekende kickboxers, maar is ze zelf zeker niet bang om regelmatig de handschoenen aan te trekken.

De toekomst ziet er zonnig uit voor Ouassima. Ze is voor de schermen actief, maar achter de spotlights zit ze niet stil. Zo heeft zij velen succes formats bedacht en uitgewerkt. Met onder andere de populaire series First Fear, Van Straat Naar Platina, Beats Tikken Met zijn inmiddels miljoenen views behaald. “Het is zo ontzettend mooi om te zien dat van spontane ideeën uiteindelijk succes formats ontstaan”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top