Jarritos Benelux

0
0
Subtotal:  0,00

No products in the cart.

No products in the cart.

RapTopNL / Golden Lemon Awards ‘21

RaptopNL organiseert sinds 2018 de Golden Lemon Awards en de bijbehorende muziekconferentie, de Golden Lemon Camp & Conference. De award show vindt elk jaar plaats samen met duizenden fans en vinden er geweldige optredens plaats van Nederlandse topartiesten. Tijdens deze show word de top 100 Nederlandse rap artiesten van het jaar bekendgemaakt aan de hand van duizenden stemmen, een vakjury en statistieken. Onder andere Boef, Josylvio en Frenna hebben deze prestigieuze prijs al in ontvangst mogen nemen in het verleden.

Vanwege het pandemie heeft de show vorig jaar digitaal plaatsgevonden met een enorme productie achter een greenscreen waar ruim 17.000 mensen mee hebben gekeken vanuit hun woonkamer. RaptopNL is daarmee 1 van de grootste award shows voor Rap/Urban in Nederland en tevens 1 van de grootste mediaplatforms van Nederland op het gebied van muziek.

Jarritos kan met trots zeggen dat we sinds Golden Lemon Awards 2021 officieel partner zijn van de show! Wie denk jij dat dit jaar de Golden Lemon Awards in de wacht zal slepen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top